Theaterseizoen bij De Schelleboom gaat weer van start!

30
aug
2017

Op 24 september start het nieuwe theaterseizoen bij De Schelleboom. Ook dit seizoen staat er weer muziek, cabaret, stand up comedy en toneel op het programma. De Schelleboom heeft in de zomer hard gewerkt aan een nieuw bestelsysteem waardoor en ook met iDeal betaald kan worden. Onderstaand een greep uit de voorstellingen die De Schelleboom voor u in petto heeft

24 september – Marc Woods 

Dat de Oosterhouter Marc Korthout razend populair is, is inmiddels wel bekend. Toen hij in het voorjaar aankondigde dat hij weer naar De Schelleboom zou komen, gingen de kaartjes als zoete broodjes. Er is in de avond zelfs een extra voorstelling gepland. Nog enkele kaarten verkrijgbaar.

30 september – Marian Mudder

Een komische en openhartige voorstelling naar het gelijknamige boek wat zeer goed werd ontvangen. Marian vertelt op humoristische wijze hoe zij zich een weg door therapieland heeft gebaand.

8 oktober – LOS Muziektheater

Bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen. De vorige keer speelden ze voor een uitverkochte zaal. Wees er dus snel bij!

15 oktober – Flor de Amor

Met Cubaanse klasse , Argentijns temperament en de tango in het bloed, komt Flor de Amor u inspireren en verblijden met een theaterconcert vol passie. Flor de Amor ademt de Zuid Amerikaanse spirit uit.

12 november – Oosterhout Lacht


Said el Hassnaoui vervoverde in drie seizoenen de harten van iedereen die wel in is voor een middagje lachen. Oosterhout Lacht is een vaste prik in het programma van De Schelleboom.

18 november – Niet voor de Poes

Twee supergrappige dames voor de prijs van één. Merel Moistra en Barbara Breedijk, een diva en een onorthodoxe krullenbol komen voor een onvervalste lach die ze brengen op hoge hakken.

9 december – Bert Gabriëls

Deze enorm leuke Belg veroverde Nederland al met drie eerdere voorstellingen en met ‘Gelukzoeker’ komt hij naar De Schelleboom. Bij Padoempatsss op NPO3 verscheen hij al diverse malen met hilarisch gevonden oneliners.