Nieuw programma Lampegiet vol hoogtepunten

29
jun
2017

Nieuw programma Lampegiet vol hoogtepunten

De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen is gestart! Het nieuwe theaterseizoen zit vol hoogtepunten, nieuwkomers en terugkerende artiesten. Het nieuwe seizoen start zoals gewoonlijk met een opening van het culturele seizoen. Proef Cultuur is een festival waarbij bezoekers gratis kennis kunnen maken met wat cultureel Veenendaal te bieden heeft.

Nieuw in De Lampegiet
Voor het eerst organiseert Theater De Lampegiet in samenwerking met stand-up comedian Said el Hassnaoui dit seizoen drie keer Bazinga Comedy Club. Onder het mom van bier en bitterballen verzorgen professionele stand-up comedians en aanstormende talenten een avond om niet te vergeten. Maar dat niet alleen: op zondag 22 oktober organiseert het theater samen met AOT Events en VLOW het Veens Comedy Festival. Op verschillende unieke plekken in het theater wordt er kennis gemaakt met 3 stand-up comedians. Het festival wordt afgesloten door een opkomende cabaretier in de grote zaal.

Grote namen en oude bekenden
Grote namen en oude bekenden komen voorbij aankomend seizoen. Tineke Schouten, Jon van Eerd, Ali B, Nick & Simon, Stef Bos, Ton Kas, Herman van Veen, Marc-Marie Huijbregts en Javier Guzman zijn een greep uit de vele grote artiesten die aankomend seizoen op het podium in De Lampegiet staan.
Vooral liefhebbers van cabaret, muziek en musicals komen in seizoen 17/18 niks tekort. Voor komend seizoen staat er een breed aanbod van deze genres geprogrammeerd.

Stad als Podium
Verbindingen leggen in de Veenendaalse gemeenschap is één van de uitgangspunten van Theater De Lampegiet. Net als de afgelopen twee jaar presenteren zij voorstellingen in zalen van de stad. Komend seizoen kunnen bezoekers voorstellingen komen bekijken in Theaterzaal Spectrum, het Rembrandt College, De Basiliek en de Oude Kerk op de Markt.

Alle voorstellingen voor seizoen 17/18 staan in de theatergids of op de website van Theater De Lampegiet: http://www.lampegiet.nl