Bathmen lacht tijdens grote comedymiddag

29
jun
2017

Vergeet eventjes de sportschool en breng op 13 december een bezoekje aan Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Daar kun je namelijk volop je buikspieren trainen tijdens de eerste editie van Bathmen Lacht, een middag boordevol comedy.

Duik op deze zondagmiddag mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen comedians en een MC jou een geweldige middag in het cultuurhuus.

Er is  een line-up samengesteld bestaande uit gevestigde namen en aanstormend talent. Master of Ceremony is Said el Hassnaoui. Said ook wel bekend als WestSaid en is een vast lid van de Comedy Explosion, winnaar van de Comedy Slam 2014 en organisator van meerdere comedy-avonden in binnen- en buitenland.

Naast Said staan ook internethit Steven Brunswijk (Brabo Neger), Pieter van Breevoort, Remko Lamers (Finalist Comedy Slam), Paul Schoolderman (Winnaar Utrechts Cabaret Festival), Oscar Arnold (Finalist Comedy Slam), Hassan el Rahaui, Dirk Waterreus en Tim van ’t Hul op de planken.

Kaarten a 7,50 per stuk zijn te reserveren via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of op de middag zelf te halen bij de ingang.