Agenda van Said

Dag lieverdjes,

Hieronder vind je de agenda van AOT Events, waarin alle shows worden vermeld die ik organiseer en waar ik in optreed. In veel van de shows die ik zelf organiseer, neem ik de rol van MC (Master of Ceremonies) op me. Soms sta ik ook als act in een line-up.

Het gebeurt regelmatig dat ik op dezelfde dag meerdere shows organiseer, wat betekent dat ik niet (altijd) aanwezig kan zijn bij elke show. Als je me graag wilt zien, kun je een gokje wagen door naar een locatie te gaan waar ik mogelijk aanwezig zou kunnen zijn, of je kunt me volgen op social media. Daar deel ik meestal mijn reisplannen en laat ik weten waar ik naartoe ga.

Op dit moment ben ik bezig met het try-outen van mijn solovoorstelling genaamd ‘Said Lacht! Alles weg’. Deze voorstelling staat ook vermeld in de agenda. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen bij een van de shows.

Er worden voortdurend nieuwe data toegevoegd, dus houd de agenda goed in de gaten en volg mij op sociale media.

Tot snel