Agenda van Said & AOT Events

Dag lieverdjes,

Hieronder tref je de agenda van AOT Events. Hier staan alle shows die ik organiseer en waar ik optreed. In veel shows die ik zelf organiseer ben ik meestal ook de MC (Master of Ceremonie). Soms treed ik er op als act. Het komt vaak voor dat ik op 1 dag meerdere shows organiseer. Ik ben dan niet bij alle shows aanwezig. Als je mij heel graag wilt zien dan kun je een gokje wagen door naar een locatie te gaan waar ik mogelijk zou kunnen zijn of je volgt me op social media. Daar laat ik meestal weten waar ik heen ga.

Momenteel ben ik aan het try-outen met mijn solo voorstelling ‘Said Lacht: De Comedy Show’. Deze staat ook in de agenda. Ik hoop jullie allen bij 1 van de try-outs te mogen ontvangen. Er komen steeds meer data van mijn solo voorstelling bij dus hou de agenda in de gaten en volg me op de socials.

Tot snel